viernes, 20 de mayo de 2011

LA UGT DE CATALUNYA REBUTJA LA DECISIÓ DE LA JUNTA ELECTORAL CENTRAL



El nostre sindicat entén les mobilitzacions ciutadanes i comparteix les seves reivindicacions

La UGT de Catalunya rebutja la decisió de la Junta Electoral Central de prohibir les manifestacions i concentracions ciutadanes demà dissabte, dia de reflexió previ a les eleccions municipals.

El nostre sindicat considera que els drets d’expressió i de manifestació de la ciutadania han de prevaldre, sobretot tenint en compte que aquestes mobilitzacions no demanen el vot per a cap partit concret i, per tant, no són electoralistes.
Des de la UGT de Catalunya entenem i donem suport a les mobilitzacions sorgides arran del 15-M, ja que compartim les seves demandes: més democràcia, que els poder econòmics i els mercats financers no controlin la política, que la crisi la paguin els que l’han provocat i no la ciutadania, que no continuïn les retallades de drets laborals i socials... Són les mateixes reivindicacions per les quals hem lluitat fins ara i hem convocat centenars de mobilitzacions en els darrers tres anys, entre elles la vaga general del 29-S o la manifestació del passat dissabte 14-M a Barcelona, que va rebre el suport de més de 200 entitats socials i més de 200.000 participants.

miércoles, 11 de mayo de 2011

El 24 de mayo juicio HORARIOS CARREFOUR GV2

Desde que FETICO y FASGA nos diesen las Navidades del 2009 firmando el acuerdo de modificación de los horarios en Carrefour, no contentos con darnos las vacaciones al firmar el fatídico convenio colectivo  un 6 de agosto de 2009 , con nocturnidad y alevosía , en  la UGT no hemos cesado en nuestra lucha para que se respeten nuestros derechos.

No queremos horarios que dejan totalmente al margen la conciliación de la vida laboral y personal, ya que a cambio de 12 días al año de fiesta a elegir por la empresa, se crea una bolsa de libre disposición de 74 h, además de cambios sustanciales en el resto de la jornada, ni un convenio que ha mermado totalmente las condiciones laborales de los trabajadores de grandes almacenes, donde se ha modificado la I.T. no abonando el 100% como hasta el momento, la subida salarial y desaparición de cláusula de revisión, cambio de jornada regular a irregular, etc.. 

No queremos volver a a tener las condiciones laborales del siglo XIX con la  excusa perfecta de la Patronal de Grandes Almacenes : La crisis

Por eso
el 24 de mayo se celebrará el jucio sobre la modificación de horarios de Carrefour GV2, fruto de la demanda interpuesta por la Sección Sindical de UGT

Los trabajadores de Carrefour no nos merecemos el Convenio Colectivo que nos firmaron la Patronal y sus brazos sindicales 

Por eso seguiemos luchando

Ugt, planta cara

La voluntad de UGT es que haya acuerdo sí o sí

La voluntad de UGT es que haya acuerdo sí o sí

jueves, 5 de mayo de 2011

"Àlvarez i Gallego participen en la recollida de signatures contra la reforma laboral"
"Gran manifestació de rebuig a les retallades dels serveis públics"