viernes, 20 de mayo de 2011

LA UGT DE CATALUNYA REBUTJA LA DECISIÓ DE LA JUNTA ELECTORAL CENTRAL



El nostre sindicat entén les mobilitzacions ciutadanes i comparteix les seves reivindicacions

La UGT de Catalunya rebutja la decisió de la Junta Electoral Central de prohibir les manifestacions i concentracions ciutadanes demà dissabte, dia de reflexió previ a les eleccions municipals.

El nostre sindicat considera que els drets d’expressió i de manifestació de la ciutadania han de prevaldre, sobretot tenint en compte que aquestes mobilitzacions no demanen el vot per a cap partit concret i, per tant, no són electoralistes.
Des de la UGT de Catalunya entenem i donem suport a les mobilitzacions sorgides arran del 15-M, ja que compartim les seves demandes: més democràcia, que els poder econòmics i els mercats financers no controlin la política, que la crisi la paguin els que l’han provocat i no la ciutadania, que no continuïn les retallades de drets laborals i socials... Són les mateixes reivindicacions per les quals hem lluitat fins ara i hem convocat centenars de mobilitzacions en els darrers tres anys, entre elles la vaga general del 29-S o la manifestació del passat dissabte 14-M a Barcelona, que va rebre el suport de més de 200 entitats socials i més de 200.000 participants.