martes, 30 de noviembre de 2010

ASSEMBLEES DE LA UGT DE CATALUNYA SOBRE LES NOVES MOBILITZACIONS CONTRA LES RETALLADES SOCIALS I LABORALS DEL GOVERN


Dijous, a Mataró i Ganollers, i divendres, a Viladecans

La UGT de Catalunya està celebrant assemblees territorials de delegats i delegades per informar de les properes mobilitzacions (15 i 18 de desembre) contra la reforma laboral, la congelació de les pensions i l'ampliació de l'edat de jubilació. D'aquesta manera, el nostre sindicat continua amb les mobilitzacions iniciades amb la vaga general del 29-S contra la retallada de drets socials i laborals del Govern, sota el lema "Així, no. La mobilització continua".
Dijous, 2 de desembre, hi haurà una assemblea a les 10 hores a Mataró, a la Casa Coll i Regàs (c. d'Argentona, 55), amb la participació de Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, i Lluís Torrents, secretari comarcal de la UGT del Maresme.
També dijous, però a les 11 hores, s'ha convocat els delegats i delegades del Vallès Oriental a una assemblea a Granollers, al Centre Cívic del Nord (c. de Lledoner, 6). Hi intervindran Camil Ros, secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya, i Òscar Riu, secretari comarcal de la UGT del Vallès Oriental.
Pel que fa a divendres, a les 10 hores, tindrà lloc l'assemblea de delegats i delegades del Baix Llobregat a Viladecans, concretament al Centre Cúbic (Passeig de la Marina, s/n), amb les intervencions de Camil Ros, secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya, i Xavier Juanto, secretari comarcal de la UGT del Baix Llobregat.
Avui se celebren assemblees a Badalona, Tarragona i Tortosa, i en els propers dies es convocaran també a Lleida, Girona, Vic, Sabadell, Vilafranca del Penedès i Manresa.