miércoles, 1 de diciembre de 2010

UGT i CCOO convoquen a sortir al carrer al desembre contra la reforma laboral


Barcelona, 30 nov. (EFE).- Els sindicats catalans UGT i CCOO han convocat mobilitzacions i manifestacions el mes de desembre vinent per mantenir viva la protesta que va portar a la vaga general del 29-S en contra de la reforma laboral i la política de retallada del dèficit públic del Govern.

Els principals actes de protesta tindran lloc el 15 i el 18 de desembre, una vegada superat el llarg pont de la Puríssima, i els sindicats estan començant a organitzar assemblees de treballadors per sectors per informar sobre aquestes mobilitzacions, segons fonts sindicals.

UGT i CCOO han convocat per al 15 de desembre concentracions de sindicalistes davant les empreses i a la plaça Sant Jaume, mentre que han fet una crida als treballadors a participar en una gran manifestació a la capital catalana tres dies després, el 18, a partir de les 17 hores.

UGT de Catalunya ha celebrat avui assemblees territorials de delegats a Badalona (Barcelonès) i Tarragona (Tarragonès) per informar sobre les mobilitzacions contra la reforma laboral, la congelació de les pensions i l'ampliació de l'edat de jubilació.

A més de les manifestacions a les quatre capitals de província, els sindicats intentaran que se'n pugui celebrar una altra a Tortosa (Baix Ebre), capital de les Terres de l'Ebre. EFE