miércoles, 31 de agosto de 2011

UGT, CONC i entitats socials convoquen mobilitzacions contra la reforma de la Constitució

Preparen una manifestació pel 6 de setembre a Barcelona, sota el lema “Contra la Reforma, jo vull votar”
La UGT de Catalunya, la CONC, i les entitats socials que formen part de la Plataforma Prou Retallades, explicaran demà en roda de premsa els motius per a la convocatòria unitària el proper 6 de setembre a Barcelona, contra la reforma de la Constitució i per a exigir un referèndum que doni veu la veu a la ciutadania. La manifestació, que tindrà el lema “Contra la Reforma, jo vull votar”, sortirà a les 18.30 hores de de Plaça Urquinaona/Via Laietana a les 18.30 hores i anirà fins a Pla de Palau on es llegirà un manifest.


A la roda de premsa es presentarà el manifest conjunt i s’explicaran els detalls de les mobilitzacions previstes contra el que aquestes organitzacions consideren un atac frontal contra el nostre Estat del benestar i els drets bàsics de ciutadania. 

Les organitzacions convocants, que s’han reunit aquest matí a preparar les mobilitzacions, són les següents: UGT, CONC, USOC, Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Catalunya, AICEC-ADICAE, SATSE, Dempeus per la salut pública, Sindicat d’Estudiants, FAPAES, Ateneus Laics i Progressites, Moviment Laic i Progressista, Fets, Acció Jove CCOO, CONFAVC i CNJC