jueves, 24 de noviembre de 2011

LA UGT PROJECTA EL DOCUMENTAL "LA REVOLUCIÓ DELS SARIS ROSES" EN EL DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES




A continuació, Shabana Chohdry, fundadora de Saha (Al-Falah), intervindrà en el videofòrum
En el marc de la celebració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, demà 25 de novembre de 2011, des de la UGT de Catalunya volem expressar el nostre compromís amb la lluita per a eradicar la violència masclista mitjançant la visualització i la defensa dels drets socials i laborals de les dones que la pateixen.
Per aquesta raó, enguany ens volem centrar en la tasca de desenvolupen tantes dones arreu del món en la lluita contra els matrimonis forçats i l’assetjament sexual i per raó de sexe. El nostre sindicat projectarà demà "La revolució dels saris roses", un documental que tracta sobre la lluita d'un grup de dones de la regió índia d'Uttar Pradesh, identificables pels seus saris roses. Aquest documental ha estat recentment projectat a les pantalles cinematogràfiques i ha estat guardonat en diversos festivals.
A continuació, comptarem amb la presència de Shabana Chohdry, fundadora de l’associació Saha (Al-Falah), de dones de Pakistà, Ìndia i Nepal que va néixer amb l’objectiu, entre d’altres, de combatre la violència masclista.

Videofòrum “La revolució dels saris roses”

DIA: 25 de novembre de 2011.
HORA:  10.30 hores.
LLOC: Sala d’Actes de la UGT de Catalunya. Rambla Santa Mònica, 10. Barcelona.