viernes, 17 de mayo de 2013

ELS TREBALLADORS I LES TREBALLADORES DE GRANS MAGATZEMS ES CONCENTREN DEMÀ CONTRA EL CONVENI DE GRANS MAGATZEMS


ELS TREBALLADORS I LES TREBALLADORES DEL SECTOR DE GRANS MAGATZEMS EN GENERAL I DEL  CORTE INGLÉS I HIPERCOR ES CONCENTREN DEMÀ CONTRA EL CONVENI DE GRANS MAGATZEMS
A les 10:30h davant del centre El Corte Inglés de Can Dragó (Barcelona)
Els treballadors i les treballadores d'El Corte Inglés i d'Hipercor es concentraran demà,dissabte 18 de maig, a les 10:30 hores, davant del centre del Corte Inglés Can Dragó com a mesura de protesta contra el conveni col·lectiu de Grans Magatzems, d'àmbit estatal, signat per l'empresa i els sindicats grocs.
Aquest conveni suposa un greu retrocés en les condicions laborals dels treballadors i les treballadores del sector_ suposa un increment de la jornada anual, treballar en diumenge i festius de franc, la implantació de jornades irregulars de fins a 10 diàries, congelació salarial, eliminació de la clàusula de revisió salarial, eliminació de la paga d'uniformitat... I tot això sense cap garantia del manteniment dels llocs de treball.
Per aquesta raó, la Federació de Catalunya de Comerç, Hostaleria, Turisme i Joc de la UGT de Catalunya manifesta la seva oposició a un conveni que a Catalunya condemna els drets laborals de més de 23.000 treballadors i treballadores.