miércoles, 20 de octubre de 2010

UGT insta Valeriano Gómez a reobrir el diàleg sobre la reforma laboral


Barcelona, 20 oct. (EFE).- UGT de Catalunya ha instat avui al que serà nou ministre de Treball, Valeriano Gómez, a reobrir el diàleg entre patronal i sindicats per pactar una nova reforma laboral, i ha advertit que si el nou responsable d'aquesta cartera arriba disposat a aplicar la norma actual "no serà benvingut".

El secretari de Política Sindical d'aquest sindicat, Camil Ros, ha apuntat avui, després de transcendir el nom del nou ministre de Treball, que "nosaltres estem contra les polítiques d'aquest Govern. Si aquest ministre obre el diàleg social i canvia la reforma laboral, benvingut sigui. Si no, no serà benvingut".

El dirigent d'UGT ha insistit que la seva organització està disposada a debatre i parlar amb la patronal sobre la reforma del mercat de treball i que són partidaris d'aplicar "la flexibilitat interna", encara que mai "els acomiadaments basats en una reducció persistent dels ingressos".

En aquesta línia, ha expressat també la seva esperança en que les eleccions que previsiblement es realitzaran en la presidència de la CEOE portin a la cúpula de la patronal espanyola a un empresari que estigui obert al diàleg amb els sindicats. EFE