jueves, 2 de febrero de 2012

UGT amenaça d'endurir les seves protestes per les retallades del Govern


Girona (Gironès), 1 feb. (EFE).- El responsable de la funció pública d'UGT, Xavier Casas, ha explicat avui als seus companys de Girona que el sindicat "endurirà les mobilitzacions" de forma "immediata" davant les retallades en les nòmines dels empleats públics.

Casas, que ha explicat davant un centenar de persones com han anat les negociacions amb el Govern, ha advertit que si no es mobilitzen anirà "molt pitjor" i ha apuntat que, a partir d'ara, actuaran amb "la màxima contundència, tant jurídica com al carrer".

"El Govern busca el conflicte horitzontal perquè és el que li convé. Hem d'estar tots units, tots som treballadors i per aquest camí hem d'anar", ha dit el responsable de la funció pública d'UGT.

Casas ha exposat que durant aquest 2011 s'han perdut cinc llocs de treball públics cada dia i que el Govern està donant passos cap a la "privatització" de l'administració. "Aquest Govern segueix amb la intenció d'externalitzar els serveis i tot el que es pugui", ha afegit.

Xavier Casas també ha fet balanç del primer any de mandat del president, Artur Mas, del que ha apuntat que més que retallades "el que s'ha produït ha estat un desmantellament del servei públic".

"Si fos per ell -Artur Mas- més d'una competència acabaria a Madrid però això quedaria lleig", ha afirmat el responsable de la funció pública d'UGT.

Els sindicats han convocat per demà, de forma unitària, una concentració davant la seu de la delegació de la Generalitat a Girona per protestar per les "retallades" en l'administració pública que està duent a terme el Govern. EFE