miércoles, 20 de junio de 2012

UN TREBALLADOR DE CELSA ATLÀNTIC, QUE VE A PEU DES DE VITÒRIA, PARTICIPARÀ EN LA MANIFESTACIÓ DEL 20-J A BARCELONA


UN TREBALLADOR DE CELSA ATLÀNTIC, QUE VE A PEU DES DE VITÒRIA, PARTICIPARÀ EN LA MANIFESTACIÓ DEL 20-J A BARCELONA

Eduardo Iñiguez arriba demà a Barcelona per reunir-se amb la direcció de l’empresa, que vol tancar la fàbrica basca


Eduardo Iñiguez, treballador de l’empresa Celsa Atlantic, va sortir de Vitòria el passat 21 de maig i, després d’un mes caminant, arribarà demà a Barcelona. És la seva forma de protestar pel tancament de l’empresa, que deixaria al carrer 350 treballadors. Iñiguez vol reunir-se demà al matí amb la direcció de la multinacional a Castellbisbal i, a la tarda, s’incorporarà a la capçalera de la manifestació del 20-J a Barcelona.

Eduardo Iñiguez vol demanar a la direcció de Celsa Group, una de les principals productores d’acer a Europa, que valori i apliqui el pla de viabilitat que la plantilla ha elaborat per al futur de l’empresa. Fins al moment, la multinacional no vol dialogar i ha aplicat la nova reforma laboral amb una rebaixa de sous del 30% i 90 acomiadaments. Davant d’aquesta aplicació  injusta, els treballadors s’hi ha negat i l’empresa ha anunciat el tancament de la fàbrica.

La manifestació a Barcelona contra la reforma laboral i la retallada de drets socials sortirà a les 19 hores de Plaça Urquinaona. Des de les 18.30 hores, aproximadament, Eduardo Iñiguez, atendrà els mitjans de comunicació interessats.