martes, 30 de octubre de 2012

DEMÀ, ASSEMBLEES DE DELEGATS DE LA UGT A GRANOLLERS, MATARÓ I MANRESA SOBRE LA VAGA GENERAL DEL 14-N


DEMÀ, ASSEMBLEES DE DELEGATS DE LA UGT A GRANOLLERS, MATARÓ I MANRESA SOBRE LA VAGA GENERAL DEL 14-N
30/10/2012

La UGT de Catalunya està realitzant assemblees informatives de delegats i delegades pel territori amb motiu de la vaga general del 14 de novembre. Demà dimecres, 31 d’octubre, se celebraran assemblees a Granollers, Mataró i Manresa.

Assemblea a Granollers

Tindrà lloc a les 10 hores, al Centre Cívic Nord (c. de Lledoner, 6, Granollers). Intervindran Òscar Riu, secretari comarcal de la UGT del Vallès Oriental, i Camil Ros, secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya.



Assemblea a Mataró
Serà a les 10 hores, a la seu de la UGT de Mataró (Plaça de les Tereses, 17). Intervindran Lluís Torrents, secretari comarcal de la UGT del Maresme, i Mari Carmen Villarrazo, secretària de la Regió Metropolitana de la UGT de Catalunya.




Assemblea a Manresa
La UGT i CCOO del Bages – Berguedà han convocat una assemblea a Manresa a les 10.30 hores, a la sala d’actes de la Fundació Universitària (Avinguda Universitària, 2-6, Manresa). Intervindran Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Miguel Espejo, secretari general de la UGT del Bages – Berguedà; Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Lluís Vidal Sixto, secretari general de CCOO del Bages – Berguedà.



La Confederació Europea de Sindicats (CES) ha convocat el proper 14 de novembre una Jornada de Lluita i Solidaritat a tot Europa contra les polítiques d’austeritat que estan enfonsant el continent en l’estancament econòmic i la recessió, així com el continu desmantellament del model social europeu. A casa nostra la UGT i CCOO, amb el suport de la Plataforma Prou Retallades!, hem convocat una vaga general que serà laboral, social i de consum per rebutjar les retallades de drets socials i laborals del Govern del PP, del Govern de la Generalitat i de les institucions europees. Aquestes mesures, lluny de restablir la confiança, només agreugen els desequilibris i creen injustícies.