miércoles, 8 de septiembre de 2010

"Arriba la sèrie sobre les mentides de la crisis"

Els 10 capítols s'emetran per internet cada dilluns, dimecres i divendres des d'avui i fins a la vaga general del 29-S

La UGT de Catalunya, juntament amb la UGT Confederal, iniciem avui la sèrie audiovisual “Mentiras”, que s'emetrà a través del web www.mentirasdelacrisis.net i que forma part dels actes previs a la vaga general del 29 de setembre.
A través de deu breus capítols, la sèrie pretén explicar en clau d’humor i contrarestar les mentides que els mercats, el sistema financer i els governs han desplegat per justificar la retallada de drets socials i laborals que s’estan a portant a terme, entre elles, la reforma laboral. L’objectiu és mobilitzar els ciutadans i les ciutadanes perquè evitin la reculada social que pretén imposar el Govern, seguint els dictats del poder econòmic i dels mercats financers, els veritables culpables d'una crisi que ara ens toca pagar als treballadors i les treballadores i de la qual ells en surten reforçats.
La sèrie “Mentiras” està protagonitzada pels actors David Fernández (el famós Chiquilicuatre), Eli Iranzo, David Ramírez, Estel Solé i Toni Torres. La difusió dels capítols es perllongarà fins al dilluns 27 de setembre i els dies d'emissió seran dilluns, dimecres i divendres.
 www.mentirasdelacrisis.net