martes, 28 de septiembre de 2010

TELETECH SORTEJA REGALS ENTRE ELS EMPLEATS QUE VAGIN A TREBALLAR EL 29-S


També els paga la manutenció i l'allotjament, tot i que fa temps que està acomiadant personal i estalviant-se indemnitzacions excusant-se en la crisi
La UGT de Catalunya i la CONC denuncien que l'empresa de telemàrqueting Teletech està oferint als treballadors de Logitech (client en campanya) transport, manutenció i allotjament per al dia de la vaga. A més, la direcció de l'empresa ha anunciat aquestes mesures durant una reunió convocada a la mateixa hora que estava prevista la reunió organitzada pels sindicats per informar de la vaga general.
Però Teletech també ha trobat altres maneres de dissuadir la plantilla de fer vaga el 29-S, i ha informat que el mateix dia de la vaga general sortejarà cada hora productes de Logitech entre els treballadors que assisteixin a treballar aquest dia (productes valorats entre 20 i 250 euros).
Tot aquest dispendi resulta especialment paradoxal i humiliant si tenim en compte que fa només 20 dies l'empresa va acomiadar 4 supervisors de la campanya Logitech, precisament, i que, a més, quan perd una campanya aplica la subrogació per estalviar-se les indemnitzacions de la plantilla, abandonant en terra de ningú els seus treballadors indefinits, com ha denunciat en anteriors ocasions el nostre sindicat.
Des de la UGT de Catalunya considerem intolerable el xantatge que Teletech fa als seus treballadors, sobornant-los un dia a l'any amb regals, hotels, taxis, etc., escudant-se  en la defensa dels drets dels treballadors a treballar, mentre que durant la resta de l'any obvia els drets laborals de la seva plantilla.