jueves, 23 de septiembre de 2010

Membres d'UGT s'encadenen a Mataró per demanar la retirada de la reforma


Mataró (Maresme), 23 set (EFE).- Una quinzena de membres d'UGT s'han encadenat aquest migdia davant el Consell Comarcal del Maresme (CCM) a Mataró, per reclamar la retirada de la reforma laboral impulsada pel Govern i fer una crida als ciutadans a participar en la vaga general del 29-S.

El secretari d'UGT al Maresme, Lluís Torrents, ha explicat que per realitzar aquesta acció de protesta, que ha durat aproximadament una hora, s'ha escollit l'edifici del CCM perquè és el màxim representant de l'administració a la comarca.

Torrents ha afegit que també reclamen que el Consell Comarcal del Maresme "es posicioni en contra de la llei de la reforma laboral".

"L'acció que hem fet és diferent, no només té un caràcter reivindicatiu. Volem que quedi reflectida la indignació que tenim els treballadors davant la reforma laboral", ha destacat Torrents.

Els manifestants han qualificat de "mentider" el Govern central perquè la reforma laboral "no afavorirà l'ocupació, sinó que afavorirà l'acomiadament".

Lluís Torrents creu que com va passar els anys 1988, 1994, i 2002, amb la vaga general de la setmana que ve s'aconseguirà que el Govern faci marxa enrere en la reforma laboral.

La d'avui ha estat una de les accions mediàtiques que des del sindicat s'han plantejat realitzar per fer una crida a la ciutadania a participar en la vaga general.

El sindicat té previst dur a terme dilluns que ve 27 un altre acte de protesta que consistirà en una caravana de cotxes que recorrerà tot el Maresme. EFE