viernes, 2 de diciembre de 2011

Apertura festivos 2012: el despropósito


Que vergüenza 

En la página web oficial de la Generalitat nos encontramos 

con semejante información, que nos deja, cuanto 

menos,patidifusos

Menos mal que nos queda San Esteban, de momento.

Horaris comercials

Els establiments comercials dedicats essencialment a la venda al públic de mercaderies: horari general d'obertura al públic de 72 hores setmanals, entre les 7'00h i les 22'00h, de dilluns a dissabte, amb l'obligació de tancar diumenges i festius no específicament autoritzats. Els establiments dedicats essencialment a la prestació de serveis: horari d'obertura lliure.
Altres obligacionsPublicitat de l'horari adoptat. Dins dels paràmetres establerts l'horari d'obertura i tancament dels establiments comercials és lliure i tots els establiments comercials han d'exhibir l'horari adoptat de tal manera que sigui visible al públic des de l'exterior de l'establiment. Els dies 24 i 31 de desembre els establiments comercials han d'avançar el seu horari de tancament a les 20'00h. i els dies 1 de gener, 1 de maig, 11 de setembre i 25 de desembre han de romandre tancats.
Excepcions generalsa) 8 festius per a l'any 2011 que es determinen mitjançant l'Ordre corresponent, en que tots els comerços poden romandre oberts al públic. Aquests festius són: 2 i 9 de gener, 3 de juliol, 12 d'octubre i 6, 8, 11 i 18 de desembre.
b) 8 festius per a l'any 2012 que es determinen mitjançant l'Ordre 


corresponent, en que tots els comerços poden romandre oberts al públic. 


Aquests festius són: 8 de gener, 1 de juliol, 12 d'octubre i 6, 8, 16, 23 i 30


de desembre.




Y la  publicitada conciliación de la vida personal 


y laboral  dónde queda????????????????????