viernes, 30 de diciembre de 2011

LA UGT DE CATALUNYA LAMENTA PROFUNDAMENT LA MORT DE JUSTO DOMÍNGUEZ, SECRETARI GENERAL DEL SINDICAT



La UGT de Catalunya lamenta profundament la mort ahir de Justo Domínguez i vol mostrar el seu pesar i solidaritat a la família i amics.
Justo Domínguez va ser treballador de TMB –va conduir tramvies i després autobusos-, secretari general de la Federació de Transports, Comunicacions i Mar, i secretari general de la UGT de Catalunya entre els anys 1983 i 1989.
Pertany a la generació de treballadors i sindicalistes que van combatre decididament els darrers anys de la dictadura franquista i van lluitar per la recuperació de la democràcia, els drets socials i laborals i la llibertat sindical. Primer des del seu lloc de treball, més tard com a responsable de la Federació de Transports i finalment com a màxim dirigent del sindicat, va participar en la reconstrucció de la UGT de Catalunya després de dècades de guerra, dictadura, repressió. El millor homenatge que li podem retre és el manteniment del seu llegat de valentia, compromís, lluita contra la injustícia i defensa dels treballadors i les treballadores d’aquest país.


La vetlla serà avui, a partir de les 17 hores, al Tanatori de les Corts de Barcelona (sala 2).
La cerimònia fúnebre tindrà lloc demà dissabte, 31 de desembre, a les 13.30 hores, al mateix Tanatori de les Corts.