jueves, 26 de enero de 2012

L’AVALOT INAUGURA UN NOU ESPAI DE PARTICIPACIÓ, L’UNION BAR BARCELONA


Intervindrà a l’acte Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya -- Clourà la inauguració el grup musical Tenderete

L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya estrena demà un nou espai de participació, l’Union Bar Barcelona. Es tracta d’un projecte de dinamització de la seva seu, ubicada al bell mig del barri del Raval, per obrir-la a la gent jove i a la ciutadania en general.

Aquest projecte vol aportar un valor afegit a la tasca sindical de l’Avalot, actuant com a agent proactiu de noves fórmules de lluita i d’acció, sent acollidors i promotors de vincles perquè "la unió fa la força". Així, l’Avalot vol promoure la unió de persones, d'idees, de percepcions, d'opinions o de problemàtiques i solucions comunes. Vol ser, doncs, una nova “fàbrica d’idees”; també de caire internacionalista, perquè pretén ser un espai de trobada per a joves sindicalistes a nivell europeu.

L’Union Bar Barcelona també serà una oportunitat perquè tots aquells i aquelles joves amb inquietuds artístiques, culturals, creatives, amb grans idees i propostes tinguin un espai per expressar-los. El nou espai tindrà una programació que oferirà, cada dijous i divendres, des de xerrades sobre diferents temes (economia, societat, salut emocional, art...) fins a exposicions, concerts, monòlegs, etc., en un ambient informal, distès i amè.

La inauguració de l’Union Bar Barcelona tindrà lloc demà divendres, 27 de gener, a les 19 hores, a la seu de l’Avalot, amb les intervencions de Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, i Daniel García, portaveu nacional de l’Avalot. Clourà l’acte el grup musical Tenderete.



Inauguració Union Bar Barcelona

DIA: divendres, 27 de gener de 2012
HORA: 19 hores
LLOC: seu de l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya (Plaça de Vázquez Montalbán, 4 / Rambla del Raval, Barcelona).