jueves, 22 de marzo de 2012

AGENDA DE LA SETMANA DE L’UNION BAR BARCELONA




 L’Union Bar Barcelona és el nou espai de participació, expressió cultural i debat de l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya.
Obre tots els dijous i divendres de 19 a 22 hores.

 L’agenda d’aquesta setmana és:

Dijous 22, taula rodona sobre la vaga general Aquest dijous us oferim la taula rodona "La vaga general com a instrument de lluita?". En aquests moments de lluita, i amb la vaga general convocada per al proper 29 de març, debatrem sobre la utilitat de la vaga general com a instrument de lluita en el moment actual i sobre si es poden trobar altres instruments de lluita més efectius per poder fer reflexionar els governants o els empresaris. Serà a partir de les 19 hores, i hi intervindran el portaveu nacional de l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya, Daniel Garcia, i membres dels @iaioflautas, el Col·lectiu Inflexió i DRY Barcelona. 

Divendres 23, concert de ‘Cargolé’ I el divendres, a partir de les 20 hores, l'Union Bar oferirà un concert de 'Cargolé', grup de flamenc contemporani que entrellaça les notes de la guitarra flamenca amb la clàssica, tot creant una atmòsfera intimista.

 http://unionbarbcn.wordpress.com