lunes, 5 de noviembre de 2012

14-N Info-vaga

Dijous, assemblea a Barcelona amb Cándido Méndez i Fernández Toxo
El proper dijous, 8 de novembre, us esperem a la gran assemblea de delegats i delegades i afiliats i afiliades de la UGT i CCOO que organitzem a Barcelona prèviament a la vaga general del 14-N. Hi intervindran Cándido Méndez, secretari general de la UGT; Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO, i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya. Serà a les 11.30 hores al Palau d'Esports de la Vall d'Hebron (passeig de la Vall d'Hebron, 166-176).
Assemblees territorials 
D'altra banda, us recordem les assemblees que estem realitzant al territori:

Vilafranca del Penedès, dimarts 6 de novembre, a les 11h, a L'Escorxador (c. de l'Escorxador, 19-21).
Girona, dimarts 6 de novembre, a les 10.30h, al Centre Cívic del Ter (c. de Can Sunyer, 46).
Vic, divendres 9 de novembre, a les 10h, a la seu de la UGT (Plaça d'Osona, 4).

Assemblea de la societat civil i de dones 
Dimarts 6 de novembre també tindrà lloc una assemblea de la societat civil en suport a la vaga general, amb la participació d'entitats veïnals, juvenils, culturals, educatives, etc. L'acte tindrà lloc a les 17 hores al Casal de barri Pou de la Figuera (c. de Sant Pere més baix, 70, Barcelona).

I dimecres 7 de novembre celebrarem una assemblea de dones sobre la vaga general i de denúncia dels efectes que les polítiques dels governs estan tenint sobre aquest col·lectiu. Serà a les 18 hores també al Casal de barri Pou de la Figuera (c. de Sant Pere més baix, 70, Barcelona).


Properes mobilitzacions abans del 14-N
La Plataforma Sindical Unitària de l'Administració Pública, de la qual forma part la UGT de Catalunya, ha convocat una manifestació el proper dijous, 8 de novembre, a Barcelona contra les retallades salarials i de drets laborals, així com les últimes reformes legals fetes pel Govern central, especialment l'aplicació del ERO al personal de les administracions públiques. La manifestació sortirà a les 17.30 hores des del carrer de Mallorca/Roger de Llúria fins a la Plaça de Sant Jaume.

D'altra banda, la Plataforma pel Dret a la Salut ha convocat una manifestació contra les retallades a la sanitat pública el proper diumenge, 11 de novembre, a les 11.30 hores des de Plaça de Catalunya/Fontenella sota el lema "Si ens roben la sanitat ens tallen la vida!".