lunes, 5 de noviembre de 2012

ASSEMBLEES DE DELEGATS DE LA UGT A TARRAGONA, SABADELL, CORNELLÀ I TORTOSA SOBRE LA VAGA GENERAL DEL 14-N


DILLUNS, ASSEMBLEES DE DELEGATS DE LA UGT A TARRAGONA, SABADELL, CORNELLÀ I TORTOSA SOBRE LA VAGA GENERAL DEL 14-N


La UGT de Catalunya està realitzant assemblees informatives de delegats i delegades pel territori amb motiu de la vaga general del 14 de novembre. El proper dilluns, 5 de novembre, se celebraran assemblees a Tarragona, Sabadell, Cornellà i Tortosa, i una a Barcelona amb entitats d'emmigrants.

Assemblea a Tarragona
Tindrà lloc a les 12h a la Facultat de Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (Avinguda de Catalunya, 35). Intervindran Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Jordi Salvador, secretari general de la UGT de les Comarques de Tarragona; Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Jaume Pros, secretari general de CCOO Comarques de Tarragona.
 
 
Assemblea a Sabadell
Serà a les 10 hores, a l'Auditori del carrer de Lacy, 11. Intervindran Josep Santcristòfol, secretari comarcal de la UGT del Vallès Occidental, i Camil Ros, secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya.
 
 
Assemblea a Cornellà
Se celebrarà a les 10 hores, al Citylab (Pl. Can Suris, s/n). Intervindran Francesc Xavier Juanto, secretari comarcal de la UGT del Baix Llobregat; Diego Martínez, vicesecretari general de la UGT de Catalunya, i Encarna Fernández, secretària general de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya.
 
 
Assemblea a Tortosa
La UGT, CCOO i USOC han convocat assemblea a les 18 h, a l'IES de l'Ebre (Avgda. Colom, 34-42). Per part de la UGT intervindran Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, i Wilfredo Miró, secretari general de la UGT de Terres de l'Ebre.
 

Assemblea amb entitats d'immigrants
AMIC - UGT de Catalunya i la Secretaria d'Immigració de CCOO organitzen dilluns una assemblea amb entitats d'immigrants. Serà a les 19 hores a Via Laietana 16 (Barcelona).
La Confederació Europea de Sindicats (CES) ha convocat el proper 14 de novembre una Jornada de Lluita i Solidaritat a tot Europa contra les polítiques d’austeritat que estan enfonsant el continent en l’estancament econòmic i la recessió, així com el continu desmantellament del model social europeu. A casa nostra la UGT i CCOO, amb el suport de la Plataforma Prou Retallades!, hem convocat una vaga general que serà laboral, social i de consum per rebutjar les retallades de drets socials i laborals del Govern del PP, del Govern de la Generalitat i de les institucions europees. Aquestes mesures, lluny de restablir la confiança, només agreugen els desequilibris i creen injustícies.