viernes, 16 de noviembre de 2012

LA UGT I CCOO DEMANEM LA DIMISSIÓ DE LA DELEGADA DEL GOVERN CENTRAL A CATALUNYA PER LA INFORMACIÓ SOBRE EL 14-N




La UGT i CCOO de Catalunya demanem la dimissió de la delegada del Govern central a Catalunya, M. Llanos de Luna, després que ahir xifrés la participació en la manifestació del 14-N a Barcelona en 50.000 persones.

La funció de la Delegació del Govern hauria de ser informar, però veient qualsevol imatge de la mobilització d’ahir, sembla evident que aquest no és el seu objectiu. Ens sembla indignant que la representació del Govern de l’Estat donés una xifra de participació de 65.000 persones en la concentració a Barcelona el passat 12 d’octubre, amb una Plaça de Catalunya mig buida, i que ahir considerés que només 50.000 persones omplien el Passeig de Gràcia i la Plaça de Catalunya, a més de la gent que es trobava als carrers adjacents.
Des de la UGT i CCOO de Catalunya creiem que l’actuació d’ahir ha estat la gota que fa vessar l’aigua. No acabem d’entendre quin és el paper que té la Delegació del Govern de l’Estat al nostre país, però, en tot cas, els ciutadans i les ciutadanes no li paguem el sou a la delegada del Govern perquè serveixi a la ideologia del seu partit.
Els dos sindicats reclamem també que la Guàrdia Urbana de Barcelona utilitzi els mateixos criteris de recompte de participants en totes les manifestacions que es facin al Passeig de Gràcia.